C és R Közlekedésépítő Kft | 8000 Székesfehérvár, Csucskai utca 4.

Vasútépítés, vasúti pályafenntartás

Cégünk egyik fő profilja a vasútépítés és a pályafenntartás, ami fontos Magyarország szempontjából, hiszen vágányhálózata igen sűrű (jelenleg 7275 km) , de állapotukat tekintve részben elavultak, számos vágány felújításra szorul. Nem csak a személyszállítás szempontjából fontos ez, hanem az áru- és teherszállítás miatt is, mivel minél több kiváló minőségű vasutat építünk, illetve a meglévőket javítjuk, annál gördülékenyebben folyhat a közlekedés.

Miért is fontos a vasútépítési és pályafenntartási munkálatunk?

Mi mindkettőnek nagy figyelmet szentelünk, mert a vágányoknál elengedhetetlen az, hogy megfelelő állapotban legyenek és így a teherforgalom biztonságosabbá válhat.

Mit vállalunk?

  • Saját használatú vasút és fenntartása, karbantartása
  • Vasúti pálya és vasúti pályához kapcsolódó létesítmények kivitelezése

Vasútépítés

  • Alépítmény és felépítmény tervezése, kivitelezése, valamint annak fenntartása
  • Vágányok és kitérők, útátjárók kivitelezése

Pályafenntartás

Nem elég csupán megtervezni és kivitelezni a vágányokat, hanem gondoskodni kell annak biztonságáról, épségéről, elősegítve a biztonságos közlekedést.

Feladataink közé tartozik a vasútépítés és pályafenntartás mellett a vágányok karbantartása, amit teljes körűen végzünk el, hiszen a tervezéstől a megvalósításon keresztül egészen az elbontásig kezünkben tartjuk az elvégzendő feladatokat.

Miért velünk?

Az általunk felsorolt feladatokra többféle megvalósítási lehetőséget tudunk felkínálni, ami közül Ön választhat. Akár vasútépítésről akár pályafenntartásról van szó, mi mindig biztosítjuk megrendelőinket a minőségi munkavégzésről. A legfontosabb a megbízhatóság, hiszen a mi szakmánkban elvárt a precizitás és a pontosság, ezért a megbízható hozzáállás az alapja annak, amit partnereinknek nyújtani tudunk.

Országszerte több iparvágány építése és felújítása, valamint fenntartása fűződik cégünk nevéhez.