C és R Közlekedésépítő Kft | 8000 Székesfehérvár, Csucskai utca 4.

Beton törés, darálás

A piaci igények folyamatos bővülése miatt cégünk az építés folyamán keletkezett törmelék eltakarításával, feldolgozásával és újrahasznosításával is foglalkozik. A beton törését és darálását nagymértékben elősegíti kiváló gépparkunk, ahol az eszközök karbantartásával és a gépállomány folyamatos bővítésével igyekszünk minden elvárásnak megfelelni. Szakképzett munkatársaink és modern gépeink biztosítják a precíz és gyors munkavégzést, illetve a betonok, aszfaltok törését, darálását igény szerinti méretre.

Mi nem csupán a törmelékek törését, darálását és eltakarítását vállaljuk, hanem a beton újrahasznosítását is, hiszen a bontásból keletkező hulladék egy részét hasznosítani tudjuk – másod nyersanyagként – az új utak (kerékpár- és gyalogos utak, autópályák) építésénél.

A betontörés és darálás célja:

  • a környezet hulladékkal való terhelésének csökkentése
  • a környezettudatos munka fejlesztése
  • a nyersanyagok megtakarítása
  • a lerakóhelyek szükségességének csökkentése.

Hogyan valósítható meg a hulladékkezelés a betontöréssel és darálással?

A munkánkra legfőképpen egy épület elbontásánál vagy útépítéseknél lehet szükség. A keletkezett beton hulladékot darálással készítjük elő és azt újrahasznosítjuk. Ha tiszta betondarálékról van szó: használható udvari autóbejárók feltöltésére és kültéri járdalapok anyagaként, valamint kerékpár és gyalogos utak feltöltésére, valamint autópályák, autóút építésénél is felhasználható. Esetenként az autóbejárók alapjaként is szolgálhat.

Modern gépeinkkel a beton törése és darálása igen hatékony, mivel a helyszínen keletkezett hulladék egy részét újra fel lehet használni, így a természetből kinyert alapanyagokat nem kell kitermelni, és a megfelelő helyre szállítani. Ezzel jelentős mennyiségű időt és energiát takarítunk meg.

Mi segítünk Önnek szakértelmünkkel, így együtt védhetjük a természetet!